mandag 9. januar 2012

Kontraster

Etter jobb var det lek og litt jobb ute sammen med barna. Det hadde kommet litt snø i løpet av dagen, og noe av denne snøen ble omsider til en liten snøhaug. Men snøhaugen vokste ikke så raskt for både storebror og lillesøster ville gjerne hjelpe til/overta. Vi fikk også laget ett par snølykter! Jeg tror det er noe av det beste jeg vet ved vinteren. Før mannen og lillesøster ropte oss inn til middag ble det tid til en liten akekonkurranse mellom meg og storebror :)

Så, kommer vi til Mandagstema - Kontraster. Det var jo blitt litt mørkt ute, så enten måtte jeg ha å blits når jeg skulle ta bilde eller så måtte jeg ha en lang lukkertid. Stativ har jeg ikke skaffet meg enda, så lange lukkertider er ikke så aktuelt...meeeeen, jeg hadde så lyst å ett bilde der jeg fikk frem lykten. Derfor fant jeg frem en arbeidskrakk så kamera sto stille, også brukte jeg en vott til å vinkle kamera sånn at lykten kom inn i bilde ;)


Inne på Alt som er Vakkert kan du finne flere bilder med kontraster.

mandag 2. januar 2012

Mandagstema uke 1

 Hos Helene, med bloggen Alt som er Vakkert, er mandagstema denne uken NYTTÅRSØNSKE.

For meg må ønsket for det kommende året være at jeg fra høsten av har jobb på en plass som gjør at jeg har overskudd til å leke med barna, ordne i hagen og med huset og ikke minst - ta bilder.

Nå er jeg i ett vikariat som går ut til sommeren. Så tiden vil vise hvor jeg jobber etter sommerferien ;) håper nyttårsønsket går i oppfyllelse.


Her hadde det vært fint om vi kunne fått til en platting på plenen og ett utekjøkken inntil husveggen.
Sånn før frosten kommer høsten/vintern 2012.

søndag 1. januar 2012

Årets første innlegg

Dagen i dag har i hovedsak bestått av å rydde. 
Vi startet med å rydde julen ut av huset. 
Når så treet var utendørs kunne vi jo bare rydde litt i alt vi har rundt oss og lage ett bål. 
Så da ble småtrær vi hadde tenkte å ta før sommeren fjernet og hevet på bålet. Gamle grener eller trær som lå i skråningen vår havnet også på bålet, og juletreet selvfølgelig. 
En lanterne havnet også på bålet. For den hadde festet seg i ett tre her. Veldig glad for at den ikke hadde havnet på hustaket kjenner jeg. 

 

Ganske deilig å få rydda litt skikkelig :)



Ved datan på kjøkkenet ble det slik:
(Legg merke til blomsten (står mellom lysene) som storebror hadde sagd med en lekesag og gitt til lillesøster)


  

Ja...de røde gardinbåndene har vi ikke ryddet ut enda. De har vært der siden jula 2010. 
Jeg har bare ikke klart å finne noen til å erstatte dem. Har plan om å få sydd noen selv...om ikke i vinter, så i alle fall til sommern ;)