onsdag 29. desember 2010

Gammel dør fått ny plass

Vår nye gang har ikke vært så mye i bruk enda. Delvis fordi vi ikke har satt opp plater på tak eller vegger, men også fordi det ble en glippe mellom døra og dørkarmen. Det gamle huset hadde beveget seg en del når kulda kom, så det "lente seg på" tilbygget. Dette førte til at det ble ganske kjørlig inne. Vi må få hjelp med dørløsning av de som kan det. Imens har vi prøvd å ordne det slik at vi har kunnet bevege oss i mer enn tre rom i huset uten å ha på uteklær. 

Mellom kjøkkenet og stuen har det tidligere vært en dobbeldør. Vi har ikke hatt dørene oppe, men fikk beskjed om at de sto i kjellern når vi kjøpte huset. Heldig for oss var åpningen mellom nye og gamle gangen akuratt i den samme størrelsen som de gamle dørene som sto i kjellern. Mannen her har da vært så flink at han har satt opp dørkarmer og fått opp de gamle dørene. 


Så nå kan vi ha åpne dører (utenom ut i nygangen) så lenge det ikke er super kaldt. Når det har ligget mellom -20 og -25 grader her så holder vi oss heller i stua, på lekerommet og kjøkkenet, så får vi heller fryse litt på vei ut til doen.

Om litt så skal vi få opp lister rundt døra. Men pussing og maling av døra skjer ikke før til sommern ;)

2 kommentarer:

 1. Den døren var bare utrolig vakker!
  Er jammen ikke sikker på om jeg ville pusset den opp, kanskje bare gitt dørhåntakene en ordentlig puss, dersom de er gamle... og en skikkelig salmiakkvask...

  Romantisk og herlig dør!

  SvarSlett
 2. Åh, kjenner jeg er rimelig misunnelig på det flotte huset deres, hjelper ikke mye at du viser oss slike skatter i tillegg!;)
  Skulle øsnke nye hus også hadde slike gamle skatter på lager, men akk nei...

  SvarSlett

Tusen takk for at du setter spor etter deg :)

Ikke egen blogg? Du kan skrive noe alikevel ;)

1: Skiv det du har lyst til å fortelle i kommentarfeltet. (skriv gjerne under med navn om du vil).
2: Trykk på Kommenter som
3: Velg Navn/Nettadresse eller anonym. Du trenger ikke ha nettsted om du velger Navn/nettadresse.
4: Trykk på Legg inn kommentar