søndag 5. juni 2011

Dugnad og litt til

I år fant vi, sambo og meg, at vi ville ønske oss dugnadsarbeid i bursdagsgave. Det er kjempetrivelig og vi setter veldig stor pris på det. Desverre passet ikke helgen vi satt opp for så mange, men av de som kom fikk vi masse god hjelp. Vi har hatt masse tømmerstokker liggende i forskjellige hauger og alle disse ble delt opp i 30cm ca. Så nå er det "bare" å kløyve og stable det igjen. Men den jobben er mye enklere å skulle ta litt nå og litt da. Jeg syns det ser ut som veldig mye mindre på bildet enn hva det er når man ser det "live".Tilbygget, gangen vår, som ble satt opp i høst har stått umalt hele vinteren. Vi fikk børsta det før dugnaden så vi fikk hjelp til å grunne det med visir på dugnaden. Om det er noen som er like grønne på maling av hus som meg kan jeg opplyse om at visir er en grunning som skal gjøre at det ikke kommer sopp i plankene (det er i alle fall sånn jeg har forstått det). Glemte desverre helt bort å finne frem kamera under dugnaden.


Søndag kveld, etter at ungene hadde sovnet fikk vi malt alt som skal males på langveggen. Vegger, takbjelker....alt man kan se på langveggen liksom.

Så jeg er veldig fornøyd med alt som har blitt gjort denne helgen. Helt fantastisk. Spessielt morsomt er det jo å få male med farge. Etter to planker var jeg super fornøyd med hvordan det så ut. Jeg ble ordentlig gira og måtte rope på sambo for å vise, selv om han egentlig var opptatt med noe annet akuratt da.

Håper flere har hatt en god helg :)

Også glemte jeg jo helt å nevne at det var noen vinduer som ble rene og fine i tillegg til at det ble pusset litt på gulvet til det rommet vi pusser opp :)

1 kommentar:

  1. Så flinke dere er! Flott at dere fikk litt hjelp, selv om det ikke passet for så mange... Klem!

    SvarSlett

Tusen takk for at du setter spor etter deg :)

Ikke egen blogg? Du kan skrive noe alikevel ;)

1: Skiv det du har lyst til å fortelle i kommentarfeltet. (skriv gjerne under med navn om du vil).
2: Trykk på Kommenter som
3: Velg Navn/Nettadresse eller anonym. Du trenger ikke ha nettsted om du velger Navn/nettadresse.
4: Trykk på Legg inn kommentar