fredag 18. mai 2012

Hadde du en fin dag?

Hadde du en fin dag den 17.mai? 

Vi i Nesheimhuset hadde en flott dag den 17.mai.


Dagen startet tidlig, for kl 07 går det lokale toget, og det må vi jo få med oss. 7-toget ender i hagen til en nabo der vi alle sammen koser oss med frokost sammen.
Etter en liten tur hjemom er det tid for å reise ned til byen for å gå i barnetoget. Jeg ser det er mange plasser barnehagene ikke er med i barnetoget, men det er de her :) Storebror klarte å gå hele runden, mens lillesøster måtte opp på pappas skuldre ganske raskt. Løypen er ganske lang og med mye bakker, så det er ikke uvanlig at noen barnehagebarn hopper av under veis. Under barnetoget kom det en god regnskur, og vi var nok mange som var lettet når det gav seg like før toget kom til endestasjonen ;)

Etter tog er det som alle vet leker, is, pølse, godter og kanskje litt kaffe som står i fokus. Vi merket godt hvor store barna har blitt siden i fjor for de løp rundt og lekte 17.mai-leker og med andre barn helt uten at vi måtte hjelpe til :) Sånt gjør dagen veldig fin for mammaer og pappaer :)

Vel hjemme igjen ble det grilling og sofakos. Alle 4 syns det var veldig godt å sette seg ned i sofaen og slappe av til barnatv :) Godt fornøyd med dagen.

3 kommentarer:

 1. Så koselig 17 mai innlegg og så fint bilde av blomster og flagg i hagen din ;)
  Ha ei fin helg, hilsen Lisbeth ;Ø

  SvarSlett
 2. Hei, Så flott bilde av huset i maistemning! Takk for koselig hilsen. Fin fredagskveld. klem Siv:-)

  SvarSlett
 3. Oi, tog kl 07! Jeg som syntes det var tidlig med det lokale barnetoget her kl 9.30...hi-hi. Men det hørtes jo veldig koselig å få toget forbi og spise frokost sammen med naboene:-) Ønsker deg en riktig fin helg og takk for koselig hilsen hos meg.

  SvarSlett

Tusen takk for at du setter spor etter deg :)

Ikke egen blogg? Du kan skrive noe alikevel ;)

1: Skiv det du har lyst til å fortelle i kommentarfeltet. (skriv gjerne under med navn om du vil).
2: Trykk på Kommenter som
3: Velg Navn/Nettadresse eller anonym. Du trenger ikke ha nettsted om du velger Navn/nettadresse.
4: Trykk på Legg inn kommentar