fredag 17. september 2010

Blomster til våren

I dag har vi vært en tur på plantasjen å kosa oss. Vi må nok til bake en tur til for å vurdere om vi skal kjøpe noen trær i år også, eller om vi skal vente til neste år.

Dagens mål med turen var å finne noen løker vi kan plante nå i høst så det blir fint og koselig her til nesteår. Siden vi kjøpte huset nå i sommer så vet vi ikke hva som ligger gjemt i beddene, som ikke blomstret etter at vi kom hit, men vi skal i alle fall sikre oss at det er noen koselige vårblomster her når snøen forsvinner.

Noen løker som kanskje til våren vil blomstre?
Tistler har vi nok av i plenen her. Etter at vi flyttet inn har vi dratt opp en del med rota, men det er en del å ta av. Jeg er rimelig lei av å stikke meg når jeg fjerner tistlene, så nå skal jeg prøve meg med rosehansker. Håper det fungerer litt bedre enn vanlige hagehansker i alle fall. For å få fjernet tistlene helt så ble Plenrens også handlet inn. De på plantasjen kunne overraskende lite om den så det ble til at jeg selv leste at den skulle kunne ta tistler. Så da er jeg utstyrt med både Plenrens og Rosehansker når våren kommer og tistlene igjen skal skyte fart. Da står jeg klar for å ta dem!

 

5 kommentarer:

 1. Det blir spennende å følge med på, og nei ikke makroner laget av meg, ikke helt fått det til perfekt ennå, men når jeg gjør det skal jeg dele oppskrift... Hvordan går det med dere? er du tilbake på jobb, og trives du? Har selv planer om å gå tilbake til skolebenken neste år så det blir spennende....
  Ha en fin helg
  klem victoria

  SvarSlett
 2. Ja får se hvor løkene vi har kjøpt havner. Har ikke helt funnet ut av det enda. Svarer mer på en mail jeg ;)

  SvarSlett
 3. Jeg har jo en pakke med hundre løk fra Amsterdam på loftet, kanskje det fremdeles er mulig å bruke dem - isåfall kan du få den pakken... evt. dele med søsteren din...hehe

  SvarSlett
 4. Jeg kan ta alle sammen jeg :o) Ikke noe problem ;o)

  SvarSlett
 5. Minn meg på det når dere kommer da.... :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du setter spor etter deg :)

Ikke egen blogg? Du kan skrive noe alikevel ;)

1: Skiv det du har lyst til å fortelle i kommentarfeltet. (skriv gjerne under med navn om du vil).
2: Trykk på Kommenter som
3: Velg Navn/Nettadresse eller anonym. Du trenger ikke ha nettsted om du velger Navn/nettadresse.
4: Trykk på Legg inn kommentar