onsdag 22. september 2010

Brisk eller benk

Er det en brisk eller en benk?


Her har vi byttet den ut med tv-bordet. Kjekt med litt ekstra sitteplasser i stua. Kommer det flere enn vi har plass til i sofan kan vi trekke denne bort til stuebordet (som vi fortsatt mangler). Videospiller og dekoderen havner på hyller på veggen når vi får laga oss hyller. Foreløpig står de i en reol ved siden av den nye brisken/benken. På bildet tester vi om vi kunne sette puffene under når de ikke er i bruk, men vi får se hva det blir til.

Etter hvert skal vi få pusset og malt den i en annen hvitfarge, også skal vi trekke den om og bytte ut skumgummien. Men nå er det viktigste å få møbler i hus.
Stuebord, bord til å ha mellom sofaene og et vitrineskap (eller noe annet) er vi aktivt på utkikk etter, men klarer ikke bestemme oss helt. Frem til vi finner noe har ikke stuebord o.s.v.

Denne brisken/benken fant vi i en bruktbutikk i Tvedestrand. Til vår overraskelse hadde de 30% på alle varer, for om det ikke går veldig bra frem til Desember så legger de ned. Jeg håper virkelig det blir god nok omsettning nå, sånn at de kan fortsette å holde åpent. Det er masse fint der av større møbler. Den andre bruktbutikken (som jeg vet om) har mest smått.

3 kommentarer:

  1. For en utrolig flott benk! For håpe at de ikke legger ned. Jeg elsker bruktbutikker. Må kanskje ta en tur til Tvedestrand:)

    SvarSlett
  2. Takk. Og finere skal den jo bli :)
    Butikken er ikke så stor ;) Men du får komme på en kaffe om du først skal dit vettu.

    SvarSlett

Tusen takk for at du setter spor etter deg :)

Ikke egen blogg? Du kan skrive noe alikevel ;)

1: Skiv det du har lyst til å fortelle i kommentarfeltet. (skriv gjerne under med navn om du vil).
2: Trykk på Kommenter som
3: Velg Navn/Nettadresse eller anonym. Du trenger ikke ha nettsted om du velger Navn/nettadresse.
4: Trykk på Legg inn kommentar