tirsdag 22. februar 2011

Bedre sent enn aldri

Posten sender visst ikke ut hentelapper på alle pakker lengre. Det førte til at barna her måtte vente helt til i går med å få den siste julegaven sin. Etter å ha snakket med nettbutikken varene var bestillt fra viste det seg at pakken hadde ankommet pakkeutleveringen her i slutten av desember. Heldigvis for oss hadde ikke posten sendt den i retur, så pakken lå der enda. Derfor tok vi turen ned og hentet sekkene. På vei hjem fant lillesøster ut at hun ville sitte på samme akebrett som storebror, og da så de så søte ut at jeg bare måtte ta bilde og sende til min søster som hadde kjøpt sekkene til dem. 


Her kan dere også se hvor søte de er på samme akebrettet med nye sekker på :)

4 kommentarer:

 1. Du, sånn sekk tenkt æ at Tilja skull ønsk sæ te 2-årsdagen sin.. Men veit du om dæm har endra design på dæm? Finn en sekk som hete det samme, men med et helt anna design.. Skuffa! :( For det e Lindesnes jr sant?

  SvarSlett
 2. Den det var bilde av var sånn tursekk med topplokk på 14 liter, som dette er. Men den fasongen som denne har var avbildet for 10 liters sekken. Du må kunne sende den i retur om det har vært avbildet noe annet enn det du har fått tenker jeg.

  SvarSlett
 3. Æ har itj kjøpt nå sekk enno sjø.. Men syns liksom at den sommerfuggel-sekken va finest :) Men sekken e bra eller? Sånn at en 2-åring kan bær'n eller? :)

  SvarSlett
 4. De er godt polstra i tygg og i magebelte. De har magebelte og spenne til over brystkassa så de skal bære tenker jeg. De er litt store, men tenkter ikke at de skal ha noe serlig oppi dem, så tror ikke det gir noe utslag. Etter at vi hadde hentet dem lekte de i sklia og greier med dem, så tenker sekkene blir riktig str når de skal bære litt mer enn bare sekken og matpakka :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du setter spor etter deg :)

Ikke egen blogg? Du kan skrive noe alikevel ;)

1: Skiv det du har lyst til å fortelle i kommentarfeltet. (skriv gjerne under med navn om du vil).
2: Trykk på Kommenter som
3: Velg Navn/Nettadresse eller anonym. Du trenger ikke ha nettsted om du velger Navn/nettadresse.
4: Trykk på Legg inn kommentar